BojleratBojler KODSAN – KBD çift 160 deri ne 3000 litra

SKU: N/A

Përshkrimi

Bojler i shpejtë me një spirale seri KBD siguron ujë ekonomik dhe higjenik të ngrohtë shtëpiak me energjinë e nxehtësisë të marrë nga një burim i vetëm i nxehtësisë (kazan me ujë të nxehtë, kazan me avull, panele të energjisë diellore, pompë nxehtësie, energji gjeotermale, etj.). Përveç kësaj, mund të mbështetet me një ngrohës elektrik deri në 30 kW. Të gjitha sipërfaqet në kontakt me ujin e nxehtë shtëpiak janë të emaluara. Ekziston një shtresë smalti 200-350 mikronë në sipërfaqen e gjarprit me një aplikim të vetëm të veshjes. Përveç kësaj, meqë gjarpri mund të arrijë në pikat më të ulëta, parandalohet formimi i baktereve legjionare.

Fushat e përdorimit : Përdoret në vila, apartamente, spitale, salla sportive, fabrika, kantiere ndërtimi dhe ngrohje qendrore, dhoma kazani me sistem kaskadë, sisteme pompash nxehtësie, dhoma shkëmbyese nxehtësie ose sisteme të energjisë diellore për procese të ndryshme ngrohjeje.

Madhesitë e bojlerit:
160,200,300,400,500,800,1000,1500,2000,2500,3000 litër.

    AS Term, 2013 © All Rights Reserved | Powered by Vigorousa

    AL