Të gjithaGyp Kan-Therm Push Platinum PE-Xc / Al / Pe-HD

SKU: N/A

Përshkrimi

Gyp polietileni i kryqëzuar Kan-Therm Push Platinum PE-Xc / Al / Pe-HD 18 x 2.5 mm 0.1825N përdoret në ndërtimin e banesave për instalimin e pajisjeve të brendshme inxhinierike për ngrohje, furnizim me ujë të ftohtë dhe të nxehtë të shtëpive individuale (ngritës dhe instalime elektrike horizontale) dhe shumëkatëshe ( instalime elektrike horizontale), si dhe objektet publike (instalime elektrike horizontale). Gypat prej platin mund të përdoren me sukses për instalimin e sistemeve të ngrohjes ose ftohjes së paneleve në ambiente të mbyllura ose në sipërfaqe të hapura siç janë rrugët e komunikimit, hapat në kryqëzime, rrugët e rrugëve, tarracat ose sheshët e akullit.

Gypat Kan-Therm Push Platinum PE-Xc / Al / Pe-HD janë Gypa me shumë shtresa ku gypi bazë është bërë nga polietileni i ndërlidhur PE Xc. Shtresa e aluminit e ngjitur me lazer parandalon përhapjen e oksigjenit dhe, në të njëjtën kohë, zvogëlon ndjeshëm zgjatjen termike të gypit. Shtresa e jashtme e polietilenit me dendësi të lartë PE HD mbron shtresën e aluminit nga dëmtimet mekanike.

Gypat përfshihen në sistemin KAN-therm Push Platinum, i cili përbëhet nga gypa polietileni Platinum PE-Xc / Al / PE-HD, pajisje polimeri ose bronzi PPSU. Materialet nga të cilat bëhen gypat janë fiziologjikisht dhe mikrobiologjikisht neutral në sistemet e furnizimit me ujë të pijshëm, materialet janë miqësore me mjedisin dhe të padëmshme për shëndetin e njeriut, gjë që konfirmohet nga certifikata e higjienës PZH.

Lidhja Push Platinum bëhet duke futur lidhësin në skajin e ndezur të gypit dhe më pas duke tërhequr unazën plastike. Kjo teknikë nuk kërkon mbyllje shtesë dhe garanton ngushtësi dhe forcë të përsosur të sistemit. Falë shtresës së aluminit në ndërtimin e gypave me shumë shtresa Kan-Therm Platinum XLPE, gypat përkulen lehtësisht, gjë që lehtëson shumë instalimin e tyre.

Avantazhet e gypave të polietilenit të ndër-lidhur Kan-Therm Push Platinum PE-Xc / Al / Pe-HD:
Qëndrueshmëri operacionale mbi 50 vjet.
Rrugëzimi i fshehur i gypave në strukturat e ndërtimit, dyshemetë dhe muret.
Mbrojtje efektive kundër difuzionit të oksigjenit.
Hidraulikë optimale në të gjithë sistemin me humbje minimale të presionit.
Rezistent ndaj mediave agresive dhe korrozionit.
Pesha e ulët, transporti i lehtë.

    AS Term, 2013 © All Rights Reserved | Powered by Vigorousa

    AL