Të gjithaKamin me dru – uje RADIJATOR

SKU: N/A

Përshkrimi

Kamin me dru – uje RADIJATOR i destinuar për ngrohje, si dhe për gatim dhe pjekje të ushqimit. Prodhimi total termik është 25kW, ndërsa radiatorët dhe shkëmbyesit e tjerë të nxehtësisë japin një prodhim maksimal prej 17-18kW. Kazani është bërë nga fletë bojleri me trashësi 5 mm me vrima të mëdha për stokim dhe brenda tij mund të futen 28l ujë.

Midis pajisjeve standarde, ekziston një pajisje e veçantë për rregullimin e ajrit për kaldaja banimi. Çdo kazan ofron mundësinë e instalimit të sigurisë termike duke kulluar e cila rekomandohet kur ETAZ C25 operon në një sistem ngrohje të mbyllur.

    AS Term, 2013 © All Rights Reserved | Powered by Vigorousa

    AL