Të gjithaKend Kan-term Push

SKU: N/A

Përshkrimi

Këndi Kan-term Push është një konstruksion me një copë në formë L-je nga dy cilindra të zbrazët. Në të dy anët e qoshes ka pajisje për lidhjen e tyre me një tubacion plastik duke përdorur mëngë të palosura. Pajisjet kanë unaza O për të kufizuar përshtatjen e tubave plastikë në këndin Kan Therm Push dhe për t’i dhënë forcë dhe ngushtësi bashkimit boshtor.

Dalja Kan Term përdoret për instalimin e kthesave drejtkëndëshe të tubacioneve për sistemet e ngrohjes, si dhe për furnizimin me ujë të nxehtë dhe të ftohtë. Forma e këndit në formë L ju lejon të kryeni në mënyrë kompakte dhe të bukur kthesën.

Këndi Kan Therm Push është bërë nga Polyphenylsulfone

 

    AS Term, 2013 © All Rights Reserved | Powered by Vigorousa

    AL