Të gjithaKolektor te dyshemesë inoxflow me valvola

SKU: N/A

Përshkrimi

Linja e re e kolektorëve KAN-term bazohet në trarët prej çeliku inox 1.4301.

Teknologjia inovative e prodhimit dhe përdorimi i një profili çeliku inox me një diametër të brendshëm më të madh dhe një trashësi më të vogël muri sesa në rastin e strukturave prej bronzi bëri që aftësitë hidraulike të kolektorëve KAN-term InoxFlow pothuajse dy herë më të mëdha se në versionin prej bronzi, pa humbur forcën mekanike.

Të gjitha kolektorët KAN-term InoxFlow mbulohen nga një garanci 10-vjeçare për profilin e rrezes dhe një garanci 2-vjeçare për elementët e kontrollit, elementët e automatizimit dhe një pompë qarkullimi.

    AS Term, 2013 © All Rights Reserved | Powered by Vigorousa

    AL