Të gjithaMulti SplitKondicioner LG kasetë me shumë kahje

SKU: N/A

Përshkrimi

Kasetë me një drejtim me lartësi shumë të ulët (132 mm) për instalim në tavanet e varura. Strehimi është bërë prej çeliku të galvanizuar dhe ka izolim të zërit dhe termik.

Paneli elegant i mbulesës është bërë prej plastike, ngjyra është “morning fog”. Të gjitha pjesët e rëndësishme mund të arrihen duke hapur kapakun e filtrit. Një filtër najloni rigjenerues vendoset brenda hyrjes së ajrit dhe pastrohet lehtë. Njësia përmban një funksion “WiFi-Ready” dhe mund të kontrollohet duke përdorur një përshtatës opsional.

Ventilatori drejtohet drejtpërdrejt, me një ventilator shumë të qetë, montim të izoluar me dridhje, i ekuilibruar në mënyrë dinamike dhe 4 nivele shpejtësie. Motor jashtëzakonisht i qetë falë kontrollit të drejtpërdrejtë të motorit të ventilatorit BLDC. Hyrja e ajrit bëhet përmes një grile të madhe që paloset për heqjen e filtrit. Shpërndarja e ajrit kontrollohet automatikisht dhe në mënyrë të barabartë me anë të një lvure të devijimit të ajrit me motor.


Karakteristikat
 • Monitorimi i temperaturës së synuar,
 • Programi special i dehidifikimit të dhomës (i parregulluar),
 • Kontrolli “Logjika Fuzzy” për rregullimin e rehatshëm të temperaturës së dhomës,
 • Kontroll automatik i ventilatorit bazuar në temperaturën e dhomës,
 • Të gjitha vlerat e hyrjes ruhen nëse energjia shkon jashtë,
 • Rinisni automatikisht pas ndërprerjes së energjisë,
 • Sistemi i diagnostikimit të defektit,
 • Monitorimi i temperaturës së sipërfaqes së avulluesit (mbrojtja nga ngrica dhe shkrirja).

Të dhënat teknike

Përmasat
Gjerësia
860 mm
Lartësia
132 mm
Thellesi
860 mm
Të dhënat elektrike
Tensioni i furnizimit
230/1/50 V / Ph / Hz
Pesha
Rrjeti i peshës
11,7 kg
Të dhënat e performancës
Dehumidification
1,1 l / orë
Vëllimi i ajrit
Ngrohja
(e ulët / mesatare / e lartë)
408/438/450 m³ / orë
Ftohja
(e ulët / mesatare / e lartë)
408/438/450 m³ / orë
Kapaciteti nominal i ngrohjes
2,90 kW
Kapaciteti nominal i ftohjes
2,60 kW
Të dhëna të shëndosha
Niveli i presionit të zërit
Ngrohja
(e ulët / mesatare / e lartë)
32/34/36 dB (A)
Ftohja
(e ulët / mesatare / e lartë)
32/34/3

  AS Term, 2013 © All Rights Reserved | Powered by Vigorousa

  AL