Të gjithaKondicioner TCL – kasetë

SKU: N/A

Përshkrimi

Njësitë e brendshme të llojit të kasetës VQ (dizajni i panelit “8”) përdoren kryesisht për punën e kondicionimit të ajrit (zyra) dhe zonat e përbashkëta në qendrat e biznesit, ndërtesat e zyrave dhe ambientet e shitjes me pakicë.

Një tipar i këtyre blloqeve është dizajni origjinal i panelit dekorativ dhe prania e vrimave shtesë të vendosura në qoshet e tij, gjë që siguron shpërndarjen e ajrit në 360 gradë. 

Pompa e kullimit centrifugale e integruar lejon që njësitë të përdoren larg nga pikat e kullimit. Ekrani i temperaturës ju lejon të monitoroni temperaturën e dhomës. Filtri i ajrit mund të hiqet lehtësisht për kontroll dhe pastrim të ndotjes pa hequr të gjithë panelin.

    AS Term, 2013 © All Rights Reserved | Powered by Vigorousa

    AL