Të gjithaKondicioner TCL (njësia e jashtme VRF)

SKU: N/A

Përshkrimi

Gama e njësive të jashtme të serisë TMV-X filloi të prodhohej në 2016, në 2018-2019 seria vazhdon të jetë baza e gamës TCL të sistemeve VRF. Njësitë e jashtme të serisë TMV-X me madhësi të plotë janë të ekuilibruara në performancë për të përmbushur standardet më të larta të industrisë dhe tejkalojnë shumë kërkesat për pajisjet e Klasës A në shkallën e efikasitetit të energjisë. Njësitë e jashtme mund të përdoren veçmas ose në kombinim, gjë që ju lejon të krijoni module të vetme ftohëse me konfigurime të ndryshme me një kapacitet deri në 200 kW. Këmbyesi i nxehtësisë i njësisë së jashtme ka një shtresë mbrojtëse të veçantë BlueFin, e cila jo vetëm që e mbron atë nga korrozioni, por gjithashtu, për shkak të vetive të larta hidrofobike, i reziston formimit të ndotjes së mjedisit (oksidimi, depozitat e mineraleve, etj.).

Kompresorë Hitachi

Njësitë e jashtme të serive TMV-X përdorin kompresorë të besueshëm nga prodhuesit japonez Hitachi Compressor Products.

Blloqe universale

Njësitë e jashtme të serisë TMV-X janë modulare dhe mund të kombinohen në një sistem të vetëm kombinator me një kapacitet deri në 200 kW, i përbërë nga 4 njësi të veçanta të jashtme.

Modaliteti i natës

Mundësia për të vendosur kufizimin maksimal të energjisë gjatë natës për të zvogëluar nivelin e zhurmës së njësisë së jashtme.

Diapazoni i energjisë së lidhur

Kapaciteti total i njësive të brendshme të lidhura me sistemin mund të tejkalojë kapacitetin e vlerësuar të njësisë / modulit të jashtëm me 30%, ndërsa kapaciteti minimal i njësive të brendshme në sistem nuk duhet të jetë më i vogël se 50% i kapacitetit të vlerësuar të njësisë së jashtme.

Efikasiteti i lartë i energjisë sezonale (IPLV)

Të gjitha njësitë e jashtme në gamën TMV-X kanë një raport të lartë të efikasitetit të energjisë sezonale, i cili tejkalon ndjeshëm standardet ekzistuese të industrisë dhe do të zvogëlojë ndjeshëm kostot e funksionimit në krahasim me sistemet tradicionale të centralizuara të ftohësit / fan spirales.

Karakteristikat dhe përfitimet:

 • Teknologji inverter DC
 • Diapazon i gjerë i energjisë
 • Teknologji precize e kontrollit të kthimit të vajit
 • Tubacione të gjata
 • Shkëmbyes nxehtësie me efikasitet të lartë (teknologjia DISO Loop)
 • Funksioni i zvogëlimit të zhurmës gjatë natës
 • Komunikimi progresiv i të dhënave (CAN) 

  AS Term, 2013 © All Rights Reserved | Powered by Vigorousa

  AL