Sistemi i ngrohjes me radiatorRadiator i banjos dekorativ – FUEGO

SKU: N/A

Përshkrimi

Radiatorët gypor nga prodhuesi Dekorpan janë të përshatshëm për montim në banjo dhe janë shumë të qëndrueshëm ndaj korrozionit.

Këta radiatorë vijnë në dimensione të ndryshme dhe janë të certifikuar sipas të gjithë standardeve evropiane.

    AS Term, 2013 © All Rights Reserved | Powered by Vigorousa

    AL