Të gjithaRadiator panel çeliku

SKU: N/A

Përshkrimi

Radiatorët panel standard nga prodhuesi  gjerman WEBER kanë efikasitet të lartë të ngrohjes dhe pamje elegante. Radiatorët testohen në presion 10-bar dhe ofrohen me garancion 10 vite. Radiatorët janë të paketuar me dy shtresa të folisë ajrore dhe mbrojtëse anësore të kartonit. Radiatorët kanë të integruar ventilin e ç’ajrosjes, tapën mbyllëse, tipllat, vidat dhe mbajtësit. Radiatorët ofrohen në 7 lloje , 4 lartësi dhe 27 gjatësi (deri 3m).

    AS Term, 2013 © All Rights Reserved | Powered by Vigorousa

    AL