Përshkrimi

Fondital – lider botëror për prodhimin e radiatorëve të aluminit!
Radiator alumini me shpenzime të ulëta, qëndrueshmëri të lartë dhe dizajn unik!
Një shkallë e lartë e inovacionit, e arritur falë 3 patentave që ky produkt mundi të merrte, lejon që radiatori alumini nga Fondital të jetë ideal për rinovime dhe sisteme ngrohje me temperaturë të ulët.

  • Raporti optimal i prodhimit nga pesha në nxehtësi
  • Veshje e dyfishtë për përfundim të qëndrueshëm: anaforezë + veshje pluhuri
  • Përmbajtje e lartë teknologjike: 3 patenta ndërkombëtare
  • 100% i prodhuar në Itali
  • Modular: perfekt për çdo hapësirë
  • Ideale për aplikime në temperaturë të ulët

    AS Term, 2013 © All Rights Reserved | Powered by Vigorousa

    AL