TermostatetSALUS – Prizë SMART

SKU: N/A

Përshkrimi

SALUS Smart Plug futet direkt në një prizë ekzistuese të energjisë. Ai i jep Smartphone-it kontrollin e pajisjes së lidhur në Smart Plug përmes aplikacionit të lidhur për smartphone SALUS. SALUS Smart Plug duhet të përdoret së bashku meUGE600 Porta Universale.
Mund të përdoret për të lidhur dhe kontrolluar pajisjet elektrike (p.sh. drita, TV, ngrohësit elektrikë ose pajisjet elektrike maksimale 3600 W).

TIPARET

  • Raporti i konsumit të energjisë së pajisjeve elektrike (p.sh. çdo orë, javore, mujore etj.) Treguar nga grafikët
  • Tregues LED
  • Oraret individuale të kohës (në aplikim)
  • Siguria e fëmijëve (siguria e prizës buil-it)
  • Zgjasni mbulimin e sinjalit ZigBee
Furnizimi  230 V AC 50 Hz
Vlerësimi maksimal  16 A
Shkalla e mbrojtjes  IP30
RF  ZigBee 2,4 GHz HA 1.2
Lloji i prizës dhe prizës  2 – Lidhni prizën EU Schuko
dhe prizën Schuko
Dimensioni [mm]  W-42 H-76,90 D-42

    AS Term, 2013 © All Rights Reserved | Powered by Vigorousa

    AL