TermostatetSALUS – Termostat elektronik i dhomës pa tel RF

SKU: N/A

Përshkrimi

RT310RF është një termostat pa tel RF i dhomës, elegant për tu instaluar dhe përdorur.

TIPARET

 • Ndërrimi i voltit të lirë dhe 230V
 • Modaliteti i gjumit
 • Mbrojtja nga ngricat
 • Qëndrim tryeze
 • Garanci 5 vjeçare
 • Frekuenca 868 MHz me diapazonin 30 metra
 • Operacion i thjeshtë
 • Ndërrimi i releit 16 amp

TIPARE TË REJA

 • Komunikim pa tel i çiftuar paraprakisht, kështu që mos ketë më ndërprerës!
 • Dizajn bashkëkohor
 • Funksioni i provës RF
 • Instalim i lehtë
 • Çelësi i mbivlerësimit manual të marrësit

Furnizimi me termostat:

Bateri 2xAA

Furnizuesi i marrësit (RX):

230V AC 50Hz

Maksimumi i vlerësimit RX:

16 (5) Një SPST

Hyrja / Dalja RX:

0-230V

Shkalla e termostatit:

5 – 35 ° C

Madhësia e termostatit (mm):

W-96 H-96 D-27

Madhësia e marrësit (mm):

W-96 H-96 D-27

N

 Lidhja neutrale

L

Lidhje drejtpërdrejt

Me

Hyrja

JO

Kaloni prodhimin

  AS Term, 2013 © All Rights Reserved | Powered by Vigorousa

  AL