Të gjithaRadiator gypor – SINARKA

SKU: N/A

Përshkrimi

Radiatori gypor SINARKA nga prodhuesi Dekorpan ështe i përshatshëm për montim në banjo dhe është shumë i qëndrueshëm ndaj korrozionit.

Këta radiatorë vijnë në dimensione të ndryshme dhe janë të certifikuar sipas të gjithë standardeve evropiane.

    AS Term, 2013 © All Rights Reserved | Powered by Rron Kryeziu

    AL