Sistemi i ngrohjes me radiatorRadiator i banjos dekorativ – EGON

SKU: N/A

Përshkrimi

Radiatori gypor EGON nga prodhuesi Dekorpan ështe i përshatshëm për montim në banjo dhe është shumë i qëndrueshëm ndaj korrozionit.

Këta radiatorë vijnë në dimensione të ndryshme dhe janë të certifikuar sipas të gjithë standardeve evropiane.

    AS Term, 2013 © All Rights Reserved | Powered by Vigorousa

    AL