TermostatetSALUS – 8 qendra e instalimit të zonave

SKU: N/A

Përshkrimi

KL08RF ka 8 zona kontrolli, secila me lidhje për deri në 3 zona ngrohëse (aktuatorë). Logjika e pompës dhe logjika e kaldajave, një lidhje për sensorin e pikës së vesës dhe hyrja C / O për kalimin automatik nga ngrohja në ftohje janë standarde.

TIPARET

 • 8 zona me 3 aktuatorë për zonë
 • Lidhjet kabllore push-in me lehtësimin e sforcimit
 • Ndërrimi i pompës dhe kaldajës pa volt
 • Treguesi i statusit LED
 • Veçoni portin për sinjalin e kthimit të natës
 • Punon me aktuatorët NO dhe NC
 • Kontakt i jashtëm i orës
 • Përfshin koordinatorin ose wireless ZigBee për integrimin e aplikacioneve Smart Home
 • Zigbee 2.4 GHz
 • 5 vjet garanci

Furnizimi me energji elektrike:

230V

Rryma e kalimit (maksimumi):

5a

Prodhimi:

230V

Madhësia (mm):

353 x 85 x 65

Antenë opsionale për të rritur intervalin RF  (Shitet veçmas)

  AS Term, 2013 © All Rights Reserved | Powered by Vigorousa

  AL