TermostatetSALUS – Bllok terminali

SKU: N/A

Përshkrimi

Rripi terminal SALUS KL06 është lidhja perfekte midis termostateve dhe aktiveve termikë. Përmirësimet e dobishme përfshijnë instalimin e njërit prej moduleve logjikë të pompës PL06 / PL07. Këto ofrohen veçmas. Për nxitës për kontroll individual të dhomës deri në 6 zona ngrohje me 4 qarqe ngrohje secila (maks.).

karakteristikat

 • 6 zona me nga 4 qarqe ngrohëse secila
 • Lidhja për modulin plug-in PL06 / 07 (pompë dhe kazan)
 • Mund të përdoret me aktivizues NC ose NO
 • Lidhjet e prizës
 • Ekran i statusit LED
 • Lehtësimi i tendosjes
 • 5 vjet garanci

Tensioni:

230V (AC)

Kalimi i rrymës maksimale:

2 A.

Prodhimi:

230V (AC)

Përmasat (mm):

B-300 H-86 D-60

 

N

Neutrale

L

Faza

  AS Term, 2013 © All Rights Reserved | Powered by Vigorousa

  AL