TermostatetSALUS – Termostat me rrote

SKU: N/A

Përshkrimi

ERT20RF nga SALUS Controls është një termostat elegant dhe i saktë i thirrjes. Ky termostat është krijuar posaçërisht që të përdoret për të dy aplikacionet e ngrohjes pa volt dhe AC.

TIPARET

 • Ndërrimi i voltit të lirë dhe 230V
 • Termostat në mur
 • Thirrje miqësore për përdoruesin
 • E thjeshtë për t’u përdorur
 • Ndërrimi i releit 16 amp
 • Treguesi LED
 • 2 vjet garanci

Furnizimi me termostat:

Bateri 2xAA

Furnizuesi i marrësit (Rx):

230V AC 50Hz

Maksimumi i vlerësimit Rx:

16 (5) Një SPST

Rx Input / Output:

0-230V

Shkalla e termostatit:

5 – 30 ° C

Madhësia e termostatit (mm):

W-80 H-80 D-26

Madhësia e marrësit (mm):

W-130 H-95 D-65

Instalimet e marrësit RF

N

Lidhja neutrale

L

Lidhje drejtpërdrejt

Me

Hyrja

JO

Dalja e ndërruar

  AS Term, 2013 © All Rights Reserved | Powered by Rron Kryeziu

  AL