TermostatetSALUS – Termostat gypi

SKU: N/A

Përshkrimi

Termostati i kontaktit SALUS AT10 me interval kontrolli 30-90 ° C

– është termostat kontakti, veçanërisht i përshtatshëm për vendosjen e temperaturës së ujit në tubat e pajisjeve të ngrohjes, mund të përdoret gjithashtu për të kontrolluar pompën e qarkullimit
– termostati është i bashkangjitur në tub dhe i bashkangjitur rreth perimetrit nga një sustë, e cila është pjesë e paketimit
– kur vendosni temperaturën e kërkuar, është e mundur të përdorni një siguresë kundër vendosjes së temperaturës së padëshiruar nga një person i paautorizuar
– termostati ka një kontakt të ndërrimit dhe mund të përdoret për sistemet e ngrohjes dhe ftohjes

Vetitë
Diapazoni i temperaturës: 5-35 ° C, 30-90 ° C
Garanci: 2 vjet
Prodhuesi: Salus
Furnizimi  230 V AC 50 Hz
Vlerësimi maks  16 (4) A
Shkallë temperature  30 – 90˚C
Dimensioni [mm]  W-105 H-50 D-40

    AS Term, 2013 © All Rights Reserved | Powered by Vigorousa

    AL