TermostatetSALUS – Moduli logjik i pompës dhe bojlerit

SKU: N/A

Përshkrimi

Moduli logjik i pompës dhe bojlerit me funksionin e mbrojtjes së pompës dhe vonesën e rregullueshme të kohës.

Tensioni: 230Vac 50Hz
Vlerësimi maksimal: 5 Një SPST
Madhësia: 60 H-80 D-20

 

Karakteristikat

 • Kontrollon pompën dhe bojlerin tuaj individualisht sipas cilësimeve tuaja.
 • Rele e drejtuesit.
 • Koha e zgjedhshme e ndjekjes për pompën dhe bojlerin.
 • Mbrojtja e pompës dhe bojlerit.
 • Vonesa e zgjedhshme për pompën dhe bojlerin.
 • Mbingarkesa e pompës së rregullueshme.
 • 2 vjet garanci.

  AS Term, 2013 © All Rights Reserved | Powered by Vigorousa

  AL