TermostatetSALUS – Termostat me konfigurime 4in1, pa kabllo

SKU: N/A

Përshkrimi

Ky termostat me rrjet, me montim të ndezur, me komunikim pa tel, mund të konfigurohet të funksionojë si termostat i programueshëm, termostat jo i programueshëm, kontrollues grupi ose kohëmatës me ujë të nxehtë.

Përdorni me çdo produkt në intervalin iT600:
GJ66RF/GJ58RFqendrat e instalimeve elektrike
• TRV – valvulat e radiatorit termostatik
RX10RF marrësi i sistemit

Komunikimi pa tel është përmes CO10RF Koordinatori ZigBee ose UGE600 Universal Gateway (shitet veçmas).

TIPARET

 • Tri cilësime të rregullueshme të temperaturës, përfshirë Night SetBack
 • Modalitetet PARTY dhe HOLIDAY
 • Anulimet e përkohshme dhe të përhershme
 • Opsionet e sensorit të jashtëm përfshirë termostatin e cilindrit kur konfigurohet si një kohëmatës me ujë të nxehtë
 • Programi i parazgjedhur i ngrohjes / ftohjes
 • Rezervimi i kujtesës (cilësimet nuk kanë nevojë të rivendosen në rast të humbjes së energjisë)
 • NGROHJA / FTOHJA kalimi kur përdoret me KL10RF dhe KL08RF
 • Garanci 5-vjeçare
Furnizimi  230 V AC 50 Hz
RF  ZigBee 2.4 GHz
Shkallë temperature  5 – 35ºC
Dimensioni [mm]  W-86,5 H-86,5 D-42

Instalimet elektrike:

N – Neutrale
L – Lidhje e drejtpërdrejtë
S1, S2 – Sensorë të jashtëm (opsional)

  AS Term, 2013 © All Rights Reserved | Powered by Vigorousa

  AL