TermostatetSALUS – Termostat mekanik i dhomës

SKU: N/A

Përshkrimi

Termostati mekanik i dhomës RT100 përdoret gjerësisht në ndërtesat tregtare, industriale dhe të banimit. I përshtatshëm për kontrollimin e temperaturës së dhomës, i lehtë për t’u instaluar, ndjeshmëri e saktë dhe besueshmëri.

TIPARET

  • Ndërrimi i voltit të lirë dhe 230V
  • Kontroll i thjeshtë
  • 2 instalime telash
  • I përshtatshëm për tregun e zëvendësimit
  • Ndryshimi gjatë kontakteve
  • 2 vjet garanci

Furnizimi:

0-230V

Vlerësimi maksimal:

1 Një SPDT

Shkalla:

10 – 30 ° C

Madhësia (mm):

W-73 H-73 D-38

    AS Term, 2013 © All Rights Reserved | Powered by Vigorousa

    AL