TermostatetSALUS – Termostat qe kontrollohet nga smartphone ( WiFi )

SKU: N/A

Përshkrimi

iT500 Termostat i kontrolluar me smartphone me mundësi për ngrohje dhe kontroll të ujit të nxehtë ose 2 zona ngrohjeje.
Hyni dhe kontrolloni ngrohjen dhe ujin e nxehtë përmes internetit

 • Kompatibil me smartphone, tabletë ose kompjuterin tuaj
 • Smartphone, Tablet ose PC juaj lidhet me sistemin duke përdorur lidhjen tuaj ekzistuese me bandë të gjerë
 • Sistemi i brendshëm përdor 868 MHz për komunikim të fuqishëm
 • Sistemi është i sigurt dhe me efiçiencë të energjisë
 • Sistemi është pa tel, kështu që është i lehtë për tu instaluar
 • 3 konfigurime të mundshme të sistemit

TIPARET

 • Ndërrimi 230V
 • Dalje pa volt 2 x
 • Kontrolli i internetit përmes Smartphone, Tablet ose PC
 • Kontrolli lokal
 • Termostat i montuar në mur ose në tryezë
 • Kontrollet me prekje në termostat
 • Frekuenca 868 MHz
 • I përshtatshëm për ngrohje ose ftohje
 • Garanci 5 vjeçare

Termostati

Furnizimi

2 x bateri AA

Shkallë

5-35 ° C

Portë

Furnizimi

  5V (përfshirë adaptorin)

Marrësi

Furnizimi:

230V AC 50Hz

Vlerësimi i kalimit

 16 (5) amp

AUX (CH2 / HW)

 5 (2) amp

Produkti

0-230V

Sensori

Furnizimi

 2 x bateri AAA

  AS Term, 2013 © All Rights Reserved | Powered by Vigorousa

  AL