TermostatetSALUS – Termostat dhome

SKU: N/A

Përshkrimi

Termostat dhome dixhital i programueshëm për montim 55×55 mm


TIPARET

  • Termostat i programueshëm
  • Tre temperatura të rregullueshme – Komoditeti / Ekonomia / Antifrost
  • Programoni programin – 6 intervale kohore për një ditë
  • Funksioni VP – siguron që valvulat të qëndrojnë të lëvizshme dhe funksionale edhe pas periudhave të gjata jashtë funksionimit
  • Funksioni PWM – siguron temperaturë edhe më të qëndrueshme në dhomë
  • Funksioni NSB (Night SetBack) – termostat i tipit MASTER
  • Modalitetet e NGROHJES / FTOHJES kalojnë përmes kontaktit “CO”
  • Bllokohet mënyra e ftohjes
  • Operacion intuitiv me panel prekës
  • Kalimi i heshtur
  • Mbrojtje nga temperatura e lartë / e ulët
  • Trashësia pas montimit në kutinë e murit 60 mm – 13 mm
  • Montimi në një kornizë 55×55 mm, të listuara  KETU
  • I pajtueshëm me KL08NSB ose KL06-M (230 V)
Furnizimi  230 V AC 50 Hz
Vlerësimi maks  0,5 A
Produkti  230 V AC 50 Hz
Shkallë temperature  5 – 30ºC
Hysteresis  +/- 0,5ºC ose +/- 0,25ºC
Dimensioni [mm]  W-71 H-71 D-46

  AS Term, 2013 © All Rights Reserved | Powered by Vigorousa

  AL