TermostatetSALUS – Termostat moti

SKU: N/A

Përshkrimi

Termostati i motit është një pajisje që kontrollon temperaturën në qarkun e ngrohjes qendrore, një valvul përzierës tre ose katër drejtimesh i pajisur me makinë drejtuese me 3 pika me mundësi për të lidhur pompën e qarkullimit shtesë dhe për të kontrolluar burimin e ngrohjes me anë të kontaktit të thatë.

 

TIPARET

 • Kontrolli i motit
 • Kontrolli i temperaturës CH
 • Zbulimi i verës / dimrit
 • Mund të punojë me termostatin e dhomës
 • Mbrojtja e kthimit
 • Kontrolli i burimeve të ngrohjes
 • Programet kohore
Furnizimi  230 V AC 50 Hz; 3 (3)
Hyrjet  T1 –  temperatura e mikserit T2 – temperatura e jashtme T3 – temperatura e
 kthimit
 T4 – temperatura e bojlerit TP –
 hyrja e termostatit të dhomës
Produkti  Pompë qark ngrohje – 230 V 1,5 (1,5) A

 Prodhimi i kontrollit të valvulës përzierëse – 230 V 0,5 (0,5) A

 Burimi i ngrohjes kontrollon prodhimin (voltfree) – 0,5 (0,5) A

Mbrojtja  IP20
Temperatura e ambientit  T40
Dimensioni (mm)   W-140 H-99 D-43
Pesha  280 g
Seti përfshin:
– sensori i temperaturës në natyrë CT6-P – 1 copë.
– sensori i kontaktit të temperaturës së sipërfaqes (zhytës) CT10-X  – 2 copë.
– kunja dhe vida (për montim në mur) 

  AS Term, 2013 © All Rights Reserved | Powered by Vigorousa

  AL